Over ons

Automobielen zijn onze passie

De geschiedenis van T.A.C.


De Tielse Automobiel Club werd opgericht in 1988 door een aantal oldtimer liefhebbers uit Tiel en de regio.


In 2008 was de club op sterven na dood en in 2009 is de oldtimerclub door het huidige bestuur weer op de kaart gezet en is het weer een actieve club geworden met ruim 100 leden uit het hele land.


De doelstelling van de T.A.C.  is het regelmatig contact hebben met andere liefhebbers en het organiseren van toertochten.


AGENDA INFO


De Tielse Automobiel Club  organiseert jaarlijks een aantal ritten voor oldtimers en classic cars. Deze ritten zijn in beginsel toegankelijk voor leden van de T.A.C. Mochten er plaatsen vrij zijn dan kunnen alsnog niet-leden deelnemen. Voor meer informatie per rit kijk bij nieuws.


Verder zijn er regelamtig nog een aantal sociale ritten en evenementen in samenwerking met andere oldtimer clubs.


Het weekend naar de Duitse Eifel in het gezellige en betaalbare hotel in Weidenbach is zeer zeker ook een aanrader.

TAC IS DIVERS

 

Alle merken rijden mee.

De auto’s van de leden zijn voor het merendeel in perfecte staat en de verscheidenheid is enorm, van Daf tot Cadillac en van Kever tot Rolls Royce.

 

Youngtimer auto's zijn net zo welkom als oldtimers, het is het enthousiasme en de passie voor de techniek die de boventoon voert.

 

Ook zijn er leden die hun auto beschikbaar stellen voor bruiloften, gala, foto- en filmwerk.

 

WIE ZIJN WIJ

 

Wij zijn enthousiaste oldtimer liefhebbers, die door het jaar heen regelmatig bij elkaar komen.

 

Gezelligheid en vriendschap staan bij ons centraal.

 

Kennis van oudere autotechniek is binnen de club ruim aanwezig en er wordt op afspraak ook gesleuteld aan kleine reparatie's en advies.

 

Tijdens onze clubdagen en toertochten staat de koffie klaar in ons clubhuis.

Ons bestuur

 

De Tielse Automobiel Club zorgt voor het  bij elkaar komen op club dagen van leden en aspirant leden en  het organiseren van gezamenlijke evenementen en het uitdragen van het automobiel gevoel zoals dat bij onze enthousiaste leden gebruikelijk is.

Zowel voor automobielen , motoren als vrachtwagens. Het hebben van deze passie en de liefde voor de oude voertuigen staat bij ons voorop. Ongeacht het merk of type is bij ons een ieder met deze passie van harte welkom.

 

Naast ons dagelijks bestuur is er ook een communicatieplatform op Facebook  waar clubleden terecht kunt met al hun ervaringen, vragen en wellicht antwoorden. We zijn er immers om met elkaar het beste uit de club naar boven te krijgen!

 

Voor hulp bij het organiseren van evenementen en contacten met dealers / sponsoren zijn wij het aanspreekpunt, dus heeft u een evenement die voor de autoclub wellicht interessant is, meld ons dit dan!

 

  • Andre van Alphen.
  • Wim van Doorn.
  • Winfred de Gooijer.
  • Edwin van de Greijn.
  • Andre Minet.