Over ons

Auttomobielen zijn onze passie

De geschiedenis van T.A.C


De Tielse Automobiel Club werd opgericht in 1988 door een aantal oldtimer liefhebbers uit Tiel en de regio.


In 2008 was de club op sterven na dood en in 2009 is de oldtimerclub door het huidige bestuur weer op de kaart gezet en is het weer een actieve club geworden met ruim 100 leden uit het hele land.


De doelstelling van de T.A.C  is het regelmatig contact hebben met andere liefhebbers en het organiseren van toertochten.

PHILADELPHIA’S LONGEST RUNNING INDEPENDENT MOTORCYCLE SERVICE CENTER.

 

STAY CONFIDENT ON THE ROAD WITH HORSEPOWER SERVICE TEAM


AGENDA INFO


De Tielse Automobiel Club  organiseert jaarlijks een aantal ritten voor oldtimers en classic cars. Deze ritten zijn in beginsel toegankelijk voor leden van de Oldtimer Club. Mochten er plaatsen vrij zijn dan kunnen alsnog niet-leden deelnemen. Voor meer informatie per rit kijk bij nieuws.


Verder zijn er nog een aantal ritten en evenementen die we in samenwerking met andere oldtimer clubs doen.


Het weekend naar de Duitse Eifel is zeer zeker ook een aanrader en door de contacten die we daar hebben kunnen we een zeer betaalbaar weekend aanbieden in een heel leuk hotel.

TAC IS DIVERS


Alle merken rijden mee.

De auto’s van de leden zijn voor het merendeel in perfecte staat en de verscheidenheid is enorm,

van Daf tot Cadillac

en van Kever tot Rolls Royce.


Ook zijn er leden die hun auto beschikbaar stellen voor bruiloften, gala, foto- en filmwerk.


WIE ZIJN WIJ

 

Wij zijn enthousiaste oldtimer liefhebbers, die door het jaar heen regelmatig bij elkaar komen.

 

Gezelligheid en vriendschap staan bij ons centraal.

 

Ook kennis van de oude techniek is binnen de club aanwezig

en er zijn ook sleuteldagen voor kleine reparatie's en advies.

 

Tijdens onze clubdagen staat de koffie klaar.

Ons bestuur


De Tielsche automobiel club zorgt voor het  bij elkaar komen op club dagen van leden en aspirant leden en  het organiseren van gezamenlijke evenementen en het uitdragen van het automobiel gevoel zoals dat bij onze enthousiaste leden gebruikelijk is.

Zowel voor automobielen , motoren als vrachtwagens. Het hebben van deze passie en de liefde voor de oude voertuigen staat bij ons voorop. Ongeacht het merk of type is bij ons een ieder met deze passie van harte welkom.


Naast ons dagelijks bestuur is er ook een communicatieplatform op Facebook  waar clubleden terecht kunt met al hun ervaringen, vragen en wellicht antwoorden. We zijn er immers om met elkaar het beste uit de club naar boven te krijgen!


Voor hulp bij het organiseren van evenementen en contacten met dealers / sponsoren zijn wij het aanspreekpunt, dus heeft u een evenement die voor de autoclub wellicht interessant is, meld ons dit dan!